Cele 7 pacate capitale ale promovarii Google

Faci aceste 7 greseli fatale cu campania ta Google Google Ads? – GHID GRATUIT –

Citeste ghidul nostru gratuit si vei afla 7 secrete despre Google Google Ads pe care Today`s le-a descoperit dupa ani de cercetare si sute de mii de euro investiti in Google Google AdsMarius

 
Iata cateva din lucrurile pe care le vei afla cand te inregistrezi pentru a primi ghidul GRATUIT:
  • Click-urile te costa prea mult? Inca mai poti scoate profituri mai mari decat ale concurentilor – daca intelegi strategia corecta -pagina 4
  • Cand e OK sa pierzi bani cu Google Ads. Desi pare ciudat – e reteta prin care o firma scoate profituri de milioane de dolari pe an (studiu de caz)
  • Ai click-uri dar nu ai cumparatori? Probabil procesul de vanzare nu este optimizat. Cele 5 intrebari de la pagina 3 te vor ajuta sa-ti cresti numarul de clienti noi – garantat!
  • Concurentii tai nu au nici o sansa daca pui in aplicare strategia din pagina 4 (in timp ce ei arunca bani pe fereastra… tu iti cresti incasarile de la o zi la alta!)
  • De ce anumite imbunatiri aduse campaniei pot de fapt sa-ti scada vanzarile (putini inteleg de ce se intampla asta… insa cei care o fac profita masiv) – pag. 7
  • Cea mai comuna greseala pe care o fac concurentii tai (pentru ca stii sa o eviti, vei avea clienti mai multi si costuri mai mici – cu minim de efort)
  • Cum sa iti dublezi numarul de clienti noi – fara studii de piata si fara sa cresti costurile…
  • Plus MULTE altele – GRATIS!
ACCES GRATUIT LA GHIDUL ADWORDS:

Adauga adresa ta de email valida si iti vom trimite pe loc ghidul nostru gratuit “7 pacate capitale ale promovarii cu Google Google Ads”

1

**Verifica daca ai introdus adresa corecta pentru a putea primi ghidul gratuit.

 
Secretul #4 Afla cum sa faci sa sune telefoanele ca niciodata (angajatii din vanzari or sa-ti multumeasca!) Secretul #2 Daca intelegi acest concept vei vedea cum vanzarile iti cresc constant si usor, fara dureri de cap Secretul #6 Incheie mai multe contracte – fara sa cresti costurile. Aceasta tehnica te pune in fata concurentei – garantat.
Distribuie acest articol!

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.