Suntem la curent cu toate noutatile

by Andrei Morosan Echipa Today’s numara peste 50 de participari la cele mai cunoscute conferinte europene, evenimente de business, precum si la cele locale pentru a fi la curent cu toate noutatile tehnologice si pentru a face schimb de know-how cu profestionistii in online. De asemenea suntem mandri sa ne numaram printre cei mai vechi membri BNI (Business Network International), cea mai mare organzatie internationala dedicata networking-ului. In cei peste 10 ani de membership, am participat la peste 300 de intalniri dedicate relationarii in afaceri, in cadrul carora am oferit si primit recomandari valoroase. Printre evenimentele de business si de profil la care participam se numara si SMX Advanced, Google Agency Day, Webit Conference, The European Summit, Lumea SEO PPC sau eTravel Conference.


Evenimente internationale

 

Google CEE Agency Day 2017 @Prague

Am fost invitati la Google CEE Agency Day 2017 alaturi de agentiile Google Partners de top din Europa Centrala si de Est. Suntem mereu la curent cu cele mai noi trenduri si update-uri din digital marketing!

Ecommerce CEE Summit 2017 @Brno

In perioada 01- 02 iunie 2017 am fost prezenti la Ecommerce CEE Summit in Brno, unul din cele mai mari evenimente de ecommerce din Europa, insight-uri si oportunitati din piata .ro de ecommerce si de marketing online pentru jucatorii regionali si nu numai.

Google Partners Summit San Francisco 2016

Pentru al treilea an consecutiv am fost invitati in San Francisco la conferinta ce reuneste cele mai performante agentii partenere Google Google Ads din lume. Suntem mandri sa reprezentam Romania alaturi de alte 4 agenrii locale si sa aducem in tara know-how-ul international.

HeroConf London 2015

HeroConf London, cea mai importanta conferinta de PPC din Europa din 2015.

Social Media Week London 2015

In saptamana 14-18 septembrie am participat la Social Media Week, o saptamana intreaga de conferinte, worskshops si panels la care au fost prezenti peste 700 de specialisti in social media si speakeri de la Facebook, Unruly, Buzzfeed, Instagram, Tumblr, Saatchi & Saatchi, Ogillvy si Procter&Gamble. Citeste mai multe aici.

CEE Google Agency Day 2015 @ Prague

Si in 2015 Agentia Today’s s-a clasat in top 5 agentii Google Partners si am participat, alaturi de peste 200 de specialisti din regiune, la evenimentul organizat de Google, de data aceasta in Praga. In cadrul conferintei am fost nominalizati ca fiind una dintre agentiile de performance marketing cu cea mai mare crestere in ultimul an din Europa Centrala si de Est. Citeste mai multe aici.

Google Partners All Stars Summit 2014, 2015 @Google Plex, Mountain View, California

Conferinta Google Partners All Stars Summit din SUA a fost organizata pentru agentiile de top din intreaga lume, iar participarea a fost oferita de Google ca premiu doar la 3 agentii din Romania care au atins un target de performanta stabilit de echipa Google Romania. 10626761_701562499913631_8074134371804695226_n

CEE Google Agency Day 2014 @ Budapesta

Nu am ratat nici in 2014 evenimentul Google dedicat celor mai bune 20 de agentii din Europa Centrala si de Est, de data aceasta organizat in Budapesta.

SMX Advanced London 2010, 2011, 2012, 2013

Search Marketing London este cel mai important eveniment din Europa dedicat marketingului pentru motoarele de cautare (search engine marketing).

CEE Google Agency Day 2013 @ Varsovia

Conferinta dedicata celor mai bune 20 de agentii din fiecare tara din Europa Centrala si de Est.

2013_IMG_3258

Webit Conference 2011 @ Sofia, 2012 @ Istanbul

Cea mai importanta conferinta de marketing online din Europa Centrala si de Est. IMG_2345 1

The European Summit 2013 @ Budapest

Conferinta europeana Business to Business din industria divertismentului online.

Evenimente locale:

BNI ONE Bucuresti 2017

Marius Lazarescu a vorbit despre digital business growth la intalnirea BNI ONE. The future looks promising!

Eveniment Today’s: “Google Power Up!” 2016

Pe 28 iunie 2016 a avut loc evenimentul Google Power Up! unde specialistii PPC din echipa Today’s au prezentat studii de caz, statistici despre online-ul romanesc si sfaturi practice pentru cresterea brand-ului si a vanzarilor prin campanii Google Ads si YouTube.

Eveniment Today’s: “Google for Lovebrands” 2015

In iunie 2015 am organizat, cu sustinerea partenerilor nostri de la Google Romania, un eveniment incadrul caruia am discutat despre strategii de branding si performance prin Google Ads.

Today’s Partner’s Day 2015: “Colectia de vara pentru campanii PPC”

In iunie 2015 echipa Today’s a organziat un eveniment special pentru clientii agentiei in cadrul caruia am prezentat strategii si instrumente noi din online marketing prin care iti poti creste business-ul. Am avut chiar si un invitat special: Julia Kar, specialist branding din Statele Unite, care a vorbit despre modul in care poti folosi YouTube pentru a-ti creste brand-ul.

Lumea SEO PPC by SEMRo

Unicul eveniment lunar din Romania dedicat specialistilor in search engine optimization si pay-per-click marketing.

Google Engage for Agencies

Conferinte, training-uri, workshop-uri si evenimente de networking organizate de Google pentru Top 10 agentii de online marketing din Romania.

SEM Days 2013

2 zile de conferinte si workshop-uri organizate de catre SEO Monitor si 2 Parale pentru profesionistii din domeniul SEM.

eTravel Conference 2013

eTravel Conference este primul eveniment national de turism online. Evenimentul este organizat de Evensys si aduce intr-o singura zi doua conferinte, trei sectiuni “fast-track” pentru specialistii in turismul online si o gala de premiere a celor mai bune proiecte digitale de profil din Romania.

GPeC Summit 2014

GPeC Summit sau Gala Premiilor in e-Commerce este un eveniment anual care aduce laolalta specialisti in e-commerce si companii din domeniu pentru a discuta despre noutati, bune practici si instrumente utile. In anul 2014 Marius Lazarescu a participat ca speaker la GPeC Summit.

Marketing Research Conference 2014

Marketing Research Conference este un eveniment organizat de Smark adresat atat agentiilor de research, cat si profesionistilor din domeniul marcomm. In anul 2014, Marius Lazarescu a participat ca speaker la Marketing Research Conference si a vorbit despre personalizarea experientei utilizatorului.