Job @Today’s: Website Content Manager (se poate lucra de acasa)

web_content-manager-uganda

Responsabilitati

– Management continut in magazinele online & site-uri de prezentare – Management continut pentru campaniile de email marketing – Crearea & traducerea de continut text pe baza unor specificatii clare – Editare bannere web si alte tipuri de elemente grafice – Vei lucra de acasa, folosind software-ul nostru de project management – Acceptam aplicanti din orice regiune a tarii

Cerinte

– Adobe Photoshop – nivel avansat – Experienta in crearea diverselor tipuri de layout-uri ( blog layouts, portfolio, landing pages, newsletter, banners ) – Cunoasterea regulilor de estetica si culoare, compozitie si asezare in pagina – Cunoasterea HTML, CSS; – Experienta in WordPress reprezinta un avantaj – Cunoasterea limbii engleze la nivel inalt; – Experienta in data entry sau administrare magazine online

Beneficii Oferite

– Participarea în implementarea de proiecte semnificative și interesante din comerțul online international – Se lucreaza de acasa – Salariul este de 1200 de lei net

Trimite-ne CV-ul tau impreuna cu cateva exemple de materiale create de tine (lucrari de design/HTML/continut) pe adresa livia.nistor@todays.ro.

Deadline: 10.07.2015


Despre Today’s

Today’s este o agentie de marketing online care combina creativitatea si strategia de marketing pentru a oferi solutii eficiente pe Internet, personalizate pentru afacerea dumneavoastra.

Suntem Google Ads Certified Partner, fiind cotati in Topul agentiilor din Romania. De asemenea, suntem singura agentie din Romania certificata convert.com .

In spate avem o experienta de peste 13 ani, timp in care am lucrat atat pe piata autohtona, cat si pe cea internationala si am castigat increderea unor clienti din industrii variate, de la Auto-Moto si IT & C pana la educatie si sanatate, atat startup-uri, cat si multinationale.

Distribuie acest articol!

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.