Sapte indicatori pentru succes total cu Google Adwords

Google Google Ads este dificil. Pe o piata aglomerata, e practic imposibil sa rezisti – fara sa ai o strategie solida. Iar o strategie cu adevarat buna se bazeaza pe cativa indicatori esentiali. Vorbim pe larg despre ei in in ghidul nostru – “Sapte indicatori pentru succes total cu Google Google Ads”. Ce puteti afla din el:  
  • care sunt cei 7 indicatori Google Ads care va duc campania de la agonie la extaz
  • cum sa va dati seama cand ai o campanie reusita (daca nu stiti sa interpretezi indicatorul #2, e posibil sa va imbatati cu apa rece… )
  • de ce o campanie neprofitabila e uneori chiar mai buna decat una care aduce bani
  • cum sa concurati profitabil pe o piata super-aglomerata – chiar daca costurile pe click sunt astronomice
  • si multe, multe altele
Pentru a primi ghidul nostru prin email, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai jos. Introduceti o adresa de email valida in campul de mai jos si veti primi acces gratuit. Toate datele dvs. sunt 100% confidentiale.
* E-mail:
Distribuie acest articol!

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.