Servicii

Cum va poate ajuta Today’s?

Strategii online multi-canal

Today’s va poate ajuta cu o strategie care vizeaza promovarea pe multiple canalele din mediul online: social media, website, motoare de cautare, forumuri, bloguri samd. In functie de specificul afacerii dumneavoastra, de caracteristicile industriei, de categoriile de publicuri avute in vedere si de comportamentul lor de cumparare, decidem, impreuna cu dumneavoastra, care este cea mai buna strategie online si ce canale pot fi vizate pentru o performanta maxima.

Afla mai multe despre strategia multi-canal.

Google Ads

Va putem ajuta cu mai multi clienti prin campanii Google Ads de search si display. Avand bugete gestionate de peste 1.000.000 de Euro, in anul 2009 am fost recunoscuti ca Agentie Certificata Google si am primit titlul de Google Engage Platinum Agency.

In plus, suntem singurii din Romania care pot veni cu informatii despre ce face concurenta ta. Prin instrumentul Today’s Google Ads Monitor putem evalua campaniile a peste 15.000 de advertiseri romani.

Afla mai multe despre Google Ads.

Audit

Daca aveti deja o campanie Google Ads, dar nu stiti cu siguranta cat de bine este optimizata, va putem ajuta cu o analiza amanuntita a acesteia si cu sfaturi punctuale ce vizeaza 50 de elemente unice prin care poate fi imbunatatita campania deja existenta.

Afla mai multe despre auditul campaniei.

Facebook Ads & Retargeting

Va putem ajuta sa cresteti numarul clientilor prin anunturi pe Facebook care sa ajunga, printr-o segmentare precisa in functie de varsta, sex, localitate sau interese, exact la publicul dorit. Si nu ne rezumam numai la asta! Pentru a aduce un trafic cat mai relevant, realizam campanii de retargeting pe Facebook, afisand anunturi numai acelor utilizatori care au fost interesati de produsele sau serviciile dumneavoastra.

Afla mai multe despre Facebook Ads si Facebook Retargeting.

Publicitate Pay-Per-Click Etarget

Etarget este un serviciu de publicitate online de tip pay-per-click prin intermediul caruia va putem afisa reclamele online pe mai mult de 500 de site-uri, targetand audiente noi sau retargetand audienta care deja si-a exprimat un interes fata de afacerea dumneavoastra. Printre site-urile partenere Etarget se numara realitatea.net, money.ro, unica.ro si cancan.ro.

Suntem mandri sa fim prima agentie partenera Etarget, fapt care certifica experienta si cunostintele echipei Today’s in ceea ce priveste derularea campaniilor de display atat in Romania, cat si in afara tarii.

Afla mai multe despre campaniile Etarget.

Optimizarea ratei de conversie sau “Landing Page Optimization”

Optimizare a ratei de conversie prin testarea mai multor variante de pagini de destinatie (landing page A/B Testing) este un serviciu ce se concentreaza pe cresterea performantei campaniilor pay-per-click prin cresterea numarului conversiilor si implicit a ROI-ului dumneavoastra. Cand vine vorba de optimizarea paginilor de destinatie, chiar si cel mai mic detaliu conteaza si il poate determina pe utilizator sa cumpere, oferindu-i un grad in plus de incredere sau un indemn cu care el rezoneaza.

Afla mai multe despre landing page optimization.

Today’s Custom AdServer

Aveti deja spatii media cumparate in regim CPM sau fixed fee? Noi va putem ajuta sa optimizati traficul pentru a genera mai multe vanzari la costuri cat mai bune. Printr-un AdServer propriu putem livra, pe spatiile deja cumparate de dumneavoastra, bannere auto-optimizate pentru a primi mai multe click-uri si a genera mai multe conversii. In plus, putem personaliza reclamele astfel incat ele sa se afiseze numai utilizatorilor care au vizitat deja website-ul dumneavoastra (retargeting) sau sa arate utilizatorilor exact acele produse de care ei au fost interesati recent (retargeting dinamic). Astfel putem eficientiza investitia facuta de dumneavoastra, dubland sau chiar tripland performanta reclamelor afisate.

Afla mai multe despre AdServer-ul Today’s.

Campanii PPC / CPM in retelele pentru adulti

Daca produsul dumneavoastra face parte din categoria celor destinate strict adultilor, atunci avem o veste buna: Today’s va poate ajuta sa il promovati, realizand campanii in retele de advertising dedicate.

Afla mai multe despre campaniile pentru produse destinate adultilor.