Campanii PPC & CPM in retele pentru adulti

adultiDaca produsul dumneavoastra face parte din categoria celor destinate strict adultilor si doriti sa ajungeti la peste 25.000 de romani pe zi, atunci avem o veste buna: Today’s va poate ajuta sa il promovati, realizand campanii in retele de advertising dedicate.

Campaniile publicitare online la produsele pentru adulti sunt de cele mai multe ori dificil de implementat, datorita diverselor restrictii care exista pentru acestea. Daca doriti sa promovati produse specifice unui Sex Shop sau diverse suplimente alimentare pentru imbunatatirea vietii sexuale, reclamele dumneavoastra online trebuie sa apara in locuri dedicate si sa ajunga la publicul tinta potrivit.

Today’s va poate ajuta prin crearea unei campanii prin care reclamele dumenavoastra sa ajunga strict la persoane adulte interesate de acest tip de produse sau sa le afisati numai celor care deja au vizitat website-ul dumneavoastra (prin retargeting), iar mesajele transmise sa va ajute sa le castigati increderea si sa ii determinati sa devina clienti fideli. Acest lucru poate fi realizat foarte usor prin plasarea reclamelor pe site-uri destinate adultilor sau atunci cand o persoana citeste un articol pe Internet continand cuvinte-cheie care fac referire la produsele si afacerea dumneavoastra.

Astfel, va ajutam nu numai sa aduceti trafic cat mai relevant pe site, dar si sa cresteti numarul clientilor.

adult ro2

Daca vreti sa aflati mai multe despre cum va putem ajuta cu promovarea produselor destinate adultilor, contactati-ne acum!

Vreti sa aflati cum va poate ajuta Today’s cu afacerea dumneavoastra?

buton cere oferta tdy