Media Buying

ariston100x100Vrei sa ai acces prin media buying la spatii publicitare premium de pe site-uri cu o audienta de peste 3 milioane de vizitatori unici / luna, la cele mai bune costuri? Sau poate te intereseaza media buying pe site-uri nisate, pentru a ajunge la o audienta cu interese foarte specifice?

Echipa Today’s te poate ajuta cu un media plan de succes, propunand varianta cea mai eficienta din punct de vedere al costurilor si al obiectivelor tale de publicitate. Lasa in grija noastra negocierile de costuri, discutiile cu publisherii, configurarea bannerelor si urmarirea campaniei. Specialistii nostri iti vor trimite atat screenshot-uri, cat si rapoarte detaliate la final de luna.

1. Datorita partenerilor nostri, precum si numarului mare de proiecte lunare, Today’s poate negocia printre cele mai mici costuri CPM din piata pe cele mai accesate portaluri din Romania. Putem sa te ajutam chiar si cu advertoriale!
Formate premium accesibile: Branding, Overlayer, Ribbon, Interstitial

exmb

2. Pe baza experientei noastre de peste 13 ani in online marketing, cunoastem bunele practici si metodele de a crea bannere eficiente pentru spatiile publicitare alese, bannere care sa atraga pe site-ul tau trafic relevant, iar tu sa beneficiezi de mult mai mult decat o simpla expunere a mesajului. Cu cat CTR-ul unui banner este mai mare (procentul celor care dupa ce vad bannerul, dau click pe el) , cu atat vei atrage mai mult trafic pe site.

banner

3. Vom configura campaniile astfel incat tot traficul sa poata fi atent urmarit, in detaliu, in Google Analytics. Astfel vei putea compara performantele campaniilor si urmari obiective specifice (Goals), cum ar fi completarea unui formular de cerere oferta.

4. Putem integra campaniile intr-un mix mai amplu de canale. Nu trebuie sa pierzi audienta adusa pe site prin media buying! Te putem ajuta cu crearea unor liste speciale de audiente, astfel incat sa poti continua comunicarea cu cei care au fost pe site-ul tau si pe alte canale cum ar fi YouTube, Facebook sau Google Search.

5. Nu ai un landing page potrivit pentru campania de media buying? Lasa in grija noastra si acest lucru: te putem ajuta cu absolut tot, de la continut text, pana la implementarea unui design mobile-responsive.


Clientii nostri au rezultate vizibile

volvoPentru campania de branding a modelului Volvo XC90, am creat bannere optimizate pentru online, pozitionate in media buying pe spatii premium (Desktop si Mobile) cu o rata de click de 0.9% -1.72% pe site-uri precum adevarul.ro, realitatea.net, automarket.ro.

–> Citeste aici studiul de caz complet.

automarketvolvo-media-buying


Cu ce te putem ajuta?

Economisesti bani: Brand-ul tau si mesajul de campanie au vizibilitate catre o audienta mare, la costuri de pana la 40-50% mai mici decat daca ai negocia tu direct cu publisherii

Timpul investit de tine = 0. Nu trebuie sa vorbesti tu direct cu publisherii, nu trebuie sa te ocupi de bannere sau de monitorizarea traficului.

Ai control deplin asupra rezultatelor: primesti rapoarte lunare, urmaresti in Analytics comportamentul audientei care ajunge pe site din campanie

Nu pierzi audienta adusa pe site: setezi campanii de retargeting si continui comunicarea cu audienta adusa din campaniile de media buying

buton cere oferta tdy

Ce spun clientii nostri ?

Olimpia Oancea | Specialist Marketing Motor AG

“Colaborarea cu Today’s inseamna profesionalism, eficienta si promptitudine.”

Today’s a acceptat provocarea oferita de BMW Motor AG si a generat 200+ conversii pe luna, 70% dintre prospecti fiind adusi prin intermediul campaniei de Display. Aflati mai multe.


Florin Marin | General Manager, Saftica Hotel & Resort

“Mi-a placut colaborarea cu Today’s inca de la inceput pentru ca au avut o strategie bazata nu doar pe a-ti aduce cat mai multi clienti, dar si o strategie bazata pe scaderea costurilor.”
Cand a fost lansat Salon du Mariage, Today’s a jucat un rol important in cresterea notorietatii acestuia si in generarea primelor rezervari de eveniment, generand peste 650 de prospecti in primii 2 ani. Aflati mai multe.


Ray Grigoriu | General Manager, Corporate Baskets

“Cu ajutorul celor de la Today’s am avut curajul sa incercam o campanie Google Ads si spre surprinderea mea am adus aproape 80% clienti noi, lucru care a stimulat foarte mult business-ul nostru si a contribuit la recomandari ulterioare. Noi de 4-5 ani lucram cu Today’s, lucru care ne ajuta sa pastram toata experienta pe care am avut-o cu campaniile care au fost foarte de succes.”

buton cere oferta tdy