Training personalizat Google Ads

Aveti deja o campanie Google Ads, dar nu stiti cu siguranta daca este bine optimizata? Doriti sa invatati mai multe despre Google Ads ?
Today’s va poate ajuta: avem o experienta de peste 100 de audituri si peste 1 Milion de Euro bugete gestionate.

Puteti afla foarte rapid daca platiti prea mult pentru a genera clienti noi sau daca puteti creste numarul de clienti fara sa cresteti costurile.

Totul intr-un training personalizat creat special pe baza informatiilor din contul Google Ads al companiei, dar si pe baza website-ului.

Trainingul personalizat Google Ads dureaza 4 ore si se concentreaza pe:
– cele mai importante 20 de elemente pe care le urmarim de obicei intr-un audit Google Ads
– 10 elemente legate de conversia site-ului – pentru a putea avea conversii (clienti) cat mai ieftine.

Vom face impreuna:
modificari in contul Google Ads (de strategie, dar si la nivel de aranjare in grupuri de anunturi, anunturi text sau expresii)
strategia de media buying pe alte canale (in sisteme PPC precum Facebook, Etarget, Trade Ads, dar si bannere, afiliere, bloguri sau e-mail)
lista cu elemente ce trebuie modificate si testate pe website pentru a creste conversia (referindu-ne la practici recomandate in industrie, dar si la testele pe care le-am efectuat noi in Romania).

La acest training pot participa pana la 3 angajati din companie, iar luna aceasta il oferim la doar 199 de euro pentru primele 3 companii inscrise (serviciile acestea sunt vandute in mod obisnuit cu peste 400 euro).

E simplu:

Sunati la 0720.101.087 sau completati formularul de contact cu datele convenabile pentru desfasurarea trainingului.

Daca sunteti din Bucuresti, vom desfasura trainingul la noi la birou, iar daca sunteti din provincie, putem organiza o conferinta pe Skype.

Vreti sa aflati cum va poate ajuta Today’s cu afacerea dumneavoastra?

buton cere oferta tdy