Salon Du Mariage: +650 prospecti generati pentru salonul de nunti

 

Salon du Mariage – Un nou salon de nunti

Context:

logo

✓ Salon du Mariage, parte a complexului Saftica Hotel & Resort, a fost lansat la inceputul anului 2011, alegand sa fie prezent online inca de atunci.

✓ Salon du Mariage este un salon elegant de nunti situat in afara Bucurestiului, pozitionat ca salon de lux destinat organizarii nuntilor la cele mai inalte standarde.

✓ Una dintre cele mai mari provocari ale unui salon de nunti proaspat lansat o reprezinta primele rezervari de evenimente. Pentru a raspunde acestei provocari, managementul a apelat la Today’s pentru gestionarea unei campanii pay-per-click si pentru realizarea website-ului.

✓ In anul 2013 a fost lansat al doilea salon din cadrul aceluiasi complex, acesta beneficiind de promovare online chiar de dinainte de lansare.


Obiective

✓ Cresterea notorietatii noului salon de nunti
✓ Realizarea primelor rezervari de evenimente (pre-lansare)
✓ Pozitionarea ca salon “high class”
✓ Generarea unor noi programari pentru evenimente personale si corporate (post-lansare)


Solutii

✓ Marketing pentru motoarele de cautare: campanie pay-per-click prin Google Ads
✓ Realizarea website-ului in concordanta cu obiectivele de promovare si optimizarea landing page-ului pentru cresterea conversiilor
✓ Promovarea salonului in cadrul comunitatilor online din care facea parte publicul-tinta: activism in retelele sociale, precum si activism pe forumuri

 

salondumariage

 


Rezultate

✓ La mai putin de 1 an dupa pornirea campaniei online, peste 50% din prospectii pentru evenimente private provin din Google Ads
✓ Peste 20 de prospecti sunt generati lunar de Campania Google Ads
✓ Rezervari de eveniment la salon facute si cu 1.5 ani inainte
✓ Pastrarea unei pozitii de top pe motoarele de cautare
✓ Campaniile realizate au reusit sa atraga audienta ce viza saloanele de top (conform formularelor de feedback completate la locatie)
✓ > 62.000 clickuri generate de campania Google Ads
✓ > 650 de prospecti generati in ultimii 2 ani

Iata ce spune Florin Marin, General Manager Saftica Resort, despre colaborarea cu Today’s:


Vreti sa aflati cum va poate ajuta Today’s cu afacerea dumneavoastra?
 

buton cere oferta tdy

 

Distribuie acest articol!

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.