Promovare AdWords

 

De ce promovare Google Ads?

Unele din motive sunt acelea ca o astfel de campanie de promovare Google Ads este mai ieftina decat una facuta cu ajutorul televiziunii, a unui post de radio sau a altei cai media si, de asemenea, iti permite sa iti expui afacerea unei audiente mult mai mari. Una dintre aceste unelte de marketing online este campania de promovare Google Ads pay-per-click. Majoritatea detinatorilor de afaceri online au inceput sa recurga la campaniile de promovare Google Ads pentru a-si promova serviciile si produsele prin intermediul Internet-ului. Aceasta metoda de promovare este preferata si in randul afacerilor mici care au un buget redus pentru publicitate, deoarece campaniile Google Ads sunt mai ieftine decat alte metode de promovare. In cazul acestora platesti cat iti propui, este usor de invatat cum sa folosesti si sa lansezi o campanie Google Ads, poti urmari progresul campaniei in timp real si multe altele.

Ce inseamna o campanie de promovare Google Ads?

O campanie Google Ads poate fi condusa foarte usor de cineva din cadrul companiei. Acest lucru este inlesnit datorita lansarii uneltelor oferite de Google pentru managerierea usoara a campaniilor. Totusi, daca nu se doreste acest lucru, intotdeuna se poate apela la un specialist in marketing online care sa poata tine evidenta campaniilor de promovare Google Ads lansate. In cazul in care vei alege sa-ti gestionezi singur campania Google Ads, trebuie sa ai in vedere ca, desi aceasta metoda de promovare este mai ieftina decat oricare alta, o campanie Google Ads prost manageriata poate aduce costuri imense pentru afacerea ta si chiar faliment. Selectarea optima a cuvintelor-cheie este cruciala pentru succesul unei campanii de promovare Google Ads. Cuvintele-cheie alese vor determina traficul catre site-ul afacerii tale si calitatea acestuia. Cuvintele-cheie pot fi alese cu ajutorul anumitor unelte oferite de Google Ads, in functie de profilul afacerii, in functie de rata click-urilor primite in cadrul promovarii unor afaceri cu profil asemanator, in functie de pret etc. Asadar acestea sunt notiunile generale despre Google Ads care trebuie cunoscute inainte de a lua decizia promovarii unei afaceri prin intermediul acestui program. Gandeste-te bine inainte de a recurge la o activitate de promovare Google Ads pentru site-ul tau deoarece odata inceputa, va fi greu de stopat. Estimeaza online campania ta Google Ads Consulta calculatorul de campanii Google Ads pentru estimari privind bugetul recomandat si rezultatele unei campanii Google Ads.

About Marius Lazarescu

Marius Lazarescu este antreprenor, speaker, consultant marketing online, este certificat Google AdWords si are o experienta de peste 10 ani in marketing online, gestionand peste 200 de proiecte de web. A fondat agentia de marketing online Today's in 2005, agentie premier Google AdWords Certified Partner si Partener Etarget in Romania, agentia fiind cotata in top agentii ppc in Romania.